"WikiPotter" është një projekt i nisur nga "Harry Potter Fans Albania" qëllimi i të cilit është zgjerimi dhe përmirësimi i artikujve në lidhje me Botën Magjike të Rowling në projektet Wiki. Si shumë projekte të tjera të HPFA dhe "WikiPotter" nisi në formën e një gare mes 4 Shtëpive. Maratona 7 ditore prodhoi shumë artikuj për të cilët u kërkua me ditë të tëra pune për tu redaktuar sipas standardeve të Wikipedia-s. Rezultati përfundimtar ishte një shembull i mirë se si puna vullnetare e motivuar nga pasioni mund të sjellë ndryshime.
Sot, vite më vonë, "WikiPotter" është tashmë një projekt zyrtar në "Wikipedia" dhe "Wikicitate" dhe vazhdon rrugëtimin e tij për pasurimin e artikujve nga "Bota Magjike" e Rowling.
WikiPotter is a project initiated by Harry Potter Fans Albania whose purpose is to expand and improve articles related to the Wizarding World of Rowling in Wiki projects. Like many other projects of HPFA, WikiPotter started in the form of a competition between 4 Houses. A week-long marathon produced numerous articles, many of which required days of editing in order to be on par with the standards of Wikipedia. The final outcome was a good example of how voluntary work motivated by passion can make a difference. Today, years later, WikiPotter is an official project in Wikipedia and Wikiquote and continues its journey to enrich the articles from the Wizarding World of Rowling.
Bëhu pjesë e WikiPotter!
artikujt e përkryer
Harry Potter Fans Albania 2012 - 2019
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now